Franjo Babić-Babac 1957. – 2017.

Posljednji pozdrav našem FRANJI BABIĆU-BAPCU(Vitina) od generacije učenika IVC razreda 1975/76 godine!

Prerano nas je napustio časni kolega i drugar koji je našem razredu davao ton,aromu i ljepotu gimnazijskih dana.

Želimo mu rajske vrtove i anđeoske poglede na učenike IVC razreda Gimnazije Ljubuški(1975/76)

Žabac će živjeti i dalje u našim srcima:

Artuković Mario,Artuković Ranko,Babić Ljubica,Boto Ante,Bulić Marijan,Buntić Vesna,Burazer Fani-Veljka,Čepo Ružica,Dedić Jelenko,Duvnjak Indira,Džajić Vid,Grgić Dubravko,Jelić Ina,Jovanović Višnja,Kozina Dragan,Krpo Majda,Lalić Salko,Loboja Ante,Lovrić Milan,Lučić Katica,Marić Ljubica,Medić Veronika,Mišetić Karlo,Mišetić Zdenka,Nosić Vera,Nuić Ivo,Ostojić Danica,Ostojić Marinko,Petrović Milodrag,Planinić Jure,Primorac Dana,Radišić Dragica,Radišić Jadranka,Starman Vladimira,Šarić Dalibor,Šutalo Frano,Vučić Mira,Zelenika Vesna i razrednik Kemal Mahić,profesor.

Franjo Babić-Babac

1957. – 2017.

Tvojim se vjernima, Gospodine, život mijenja, a ne oduzima! (Predslovlje misa za pokojne)
Tužnim srcem i bolom u duši, ali s vjerom i nadom u uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini i prijateljima da je naš dragi

FRANJO BABIĆ – Babac

nakon duže bolesti blago u Gospodinu preminuo u srijedu 07. lipnja 2017. u svojoj 60. godini života. Sprovodni obred i pokop će se obaviti na groblju u Vitini, četvrtak 08. lipnja 2017. u 18 sati. Obitelj prima izraze sućuti u mrtvačnici na groblju od 17 sati.
POČIVAO U MIRU BOŽJEM!

OŽALOŠĆENI:
majka Mila, supruga Anđelka (Đela), djeca Zvonimir, Nikola i Iva, sestra Anica (Gara) s obitelji, nevjesta Tina, zet Ivan, unučad Karla i Eva te ostala rodbina i prijatelji.

2898 Posjeta 1 Posjeta danas