JEDNA SASVIM DRUGAČIJA KOLEKCIJA BRENDA LOLA.TEES

Za brend LOLA.tees koji se na regionalnoj sceni nalazi već šestu godinu zasigurno ste čuli. Helena Bilić i Jelena Džolić postale su poznate po svojim majicama s duhovitim natpisima, no u međuvremenu su razvijale i nekoliko paralelnih linija s privlačnim košuljicama, bluzama, suknjama, kimonima…

 

Vjerna publika ih obožava, a novoj sezoni u čast djevojke su odlučile predstaviti nešto malo drugačije, odmak od svakodnevne estetike koje njeguju. “Svakodnevno se susrećemo s novim izazovima, a najnoviji smo skrojili od najfinije svile i 3D čipke”, komentirale su.

lola-tees-haljine-3

LOLA.TEES KOLEKCIJA S DOZOM GLAMURA

Lole su putovale na Istok kako bi birale najljepše materijale od kojih je izrađena LOLA.tees Fairy Talekolekcija od pet haljina koje pričaju ženstvenu i nježnu, ali dovoljno odrješitu priču. Upotpunjenu zidinama starih hercegovačkih kuća i puteva koji vode zalasku sunca.

 

”Nježno roza, boja leda, bijela i neizostavna kombinacija crvene i crne boje u 3D varijantama čipke, nježnoj svili, tilu i perlama zaokružile su našu prvu elegantnu kolekciju. Potrudili smo se ispričati jednu bajku, pa smo u kreacije unijeli i bridal look -bogatstvo materijala, ali i decentnost koju može nositi sudar nježnih boja s agresivnom crvenom”, otkrivaju Lole.

lola-tees-haljine-20

“Naši modeli već šest godina su djevojke iz susjedstva, prelijepe mlade Ljubušanke kojima smo neizmjerno zahvalne za višegodišnju suradnju. Također, sretne smo jer cijelu konstrukciju naših foto shootinga i revije upotpunjuju kreativci i eksperti iz našeg grada. To su i ovaj put Beauty by Zeljana (Željana Šimić), Frizerski salon Cut Ya (Katja Šimić), Diamond Beauty (Ivana Miličević), peekabloom_ (cvjetne dekoracije Helena Bubalo) i accessorize by BM (Božana Matić) čijim remenjem je upotpunjena linija haljina.” za kraj dodaju Helena i Jelena.

lola-tees-haljine-24

Pogledajte photo session koji je svojim objektivom zabilježila Emma Šukalić. Upite o haljinama šaljite na Facebook profil brenda, a pratite ih i na Instagramu.

 Journal.hr. / Lola.tees
.
.

 

2211 Posjeta 1 Posjeta danas