Otvorenje 13.10. / Pet mjeseci nakon požara Bingo u Mostaru se digao iz pepela

Pet mjeseci nakon požara iz temelja je ponovo izgrađen Bingo Centar u Mostaru.

“Centar je izgrađen na površini od 11.660m2, od čega je prostor hipermarketa površine 9.000m2, a ostalo su igraonica, restoran i poslovni prostori koji su bili i ranije”, rekla je za Radiosarajevo.ba rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo d.o.o. Tatjana Paunoski.

“Nasuprot tržnom centru gradimo retail park površine 2.800m2 u kojem će biti DM, Deichmann, Sport Vision i Waikiki, čime ćemo upotpuniti ponudu na ovoj lokaciji”, dodala je Paunoski.

U objektu će raditi 100 uposlenika, uglavnom oni koji su i ranije radili, a u međuvremenu su bili raspoređeni u druge Bingo centre.

“Imali smo potrebu za manjim brojem novih uposlenika, koje smo odabrali iz naše postojeće baze aplikacija za posao”, pojasnila je Paunoski.

Otvorenje centra je planirano za petak, 13. oktobra u 14 sati uz bogat zabavni program, promocije i poklone.

“Od 15 sati naše kupce će zabavljati Gradski orkestar Stolac, od 16 sati grupa Gloria iz Mostara, a od 17 do 19 sati će biti koncert Adnana Jakupovića”, navela je Paunoski za naš portal.

Tokom dana će svi posjetioci moći uživati u promocijama i degustacijama koje će prirediti naši poslovni partneri, a tu su i neizostavni poklon paketi.

“Obzirom na širok asortiman pripremili smo posebnu akcijsku ponudu za taj objekt koja će trajati sve do 19. oktobra. Naše najmlađe će zabavljati maskote Jett&Dizzy, a bit će i karaoke i igre za Violettine obožavaoce”, rekla nam je Paunoski.

Aktivnosti se nastavljaju i tokom vikenda.

Radio Sarajevo

952 Posjeta 1 Posjeta danas