Štand općine Ljubuški izazvao velik interes na sajmu u Sarajevu

U četvrtak, 14. prosinca u centru Skenderija svečano je otvoren 4. Sajam privrede, poljoprivrede, zanatstva i roba široke potrošnje.

Sajam će trajati do subote, 16. prosinca, a cilj Sajma je, po riječima organizatora, razviti senzibilitet potrošača prema domaćim proizvodima, te njihovom kupovinom podržati njihovu proizvodnju.

Brojni izlagači i posjetitelji i iz cijele BiH, ali iz susjednih zemalja Crne Gore i Hrvatske nazočili su svečanom otvaranju Sajma koji je otvoren za posjetitelje sva tri dana od 10 do 18 sati.

Kako ističu organizatori, na ovaj način Sarajevo se pridružuje svjetskom trendu promocije pozitivnog odnosa prema poduzetništvu.

Ove godine i općina Ljubuški predstavila je dio bogate ponude koja je pobudila veliko zanimanje posjetitelja prvog dana. Kako štand općine Ljubuški nudi neke proizvode kojih nema na ostalim „tezgama“ ne treba čuditi interes za npr. maslinovo ulje, vino, suhomesnate proizvode, itd.

Nastup Ljubuškog je plod zalaganja nekolicine entuzijasta iz Ljubuškog, a svesrdno je podržan od Općine, JP Parkovi i nekolicine gospodarstvenika. I, ako se po jutru poznaje dan onda je nastup Općine na Sajmu – pun pogodak.

Radio Ljubuski

1472 Posjeta 1 Posjeta danas