Turistička zajednica Grada Ljubuškog sudjeluje na najvećoj svjetskoj izložbi Expo 2020 Dubai

Expo 2020 je svjetska izložba koja se nalazi u Dubaiu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na kojoj se očekuje 25 milijuna posjetitelja, te se održava na 438 hektara prostora pod motom “Connecting Minds, Creating the Future”.

Na Travel & Connectivity Business Forumu – poslovnom forumu posvećenom temama putovanja i spajanja, Digital Business Forumu te kroz mnoštvo sastanaka i networkinga imamo priliku razmijeniti iskustva, učiti, istraživati nove globalne trendove, govoriti o turizmu i prezentirati naše potencijale u okviru paviljona Bosne i Hercegovine.

Jedna smo od samo tri turističke zajednice koje su se javile i zadovoljile uvjete javnog poziva Ministarstva gospodarstva Vlade Sarajevske županije koja je omugućila da predstavljamo Ljubuški i Hercegovinu na Expo 2020 Dubai u sklopu BIH turizam biznis delegacije zajedno sa kolegama gospodarstvenicima iz privatnog sektora. Ovim putem se zahvaljujemo Ministarstvu privrede KS na pruženoj mogućnosti da zajednički radimo na promociji turizma i turističkog ambijenta.

 

Visit Ljubuski

Radio Ljubuski

1160 Posjeta 1 Posjeta danas