Zmajevi odradili trening na stadionu Tivoli

zmajevi-odradili-trening-na-stadionu-tivoli 0

Fudbalski reprezentativci BiH održali su večeras na stadionu Tivoli u Innsbrucku jedini trening uoči sutrašnje prijateljske utakmice sa Egiptom.

Trening je pratilo oko 400 navijača BiH, uglavnom bh. iseljenika u Austriji, koji su svaki dobar potez Edina Džeke, Miralema Pjanića, Vedad Ibiševića i saigrača pozdravljali burnim aplauzima i ovacijama.

Iako je selektor Safet Sušić na konferenciji za medije uoči treninga istakao da je Miralem Pjanić upitan za meč sa Egipćanima, postoji velika vjerovatnoća da se fudbaler Rome ipak nađe u početnom sastavu.

Prema viđenom na večerašnjem treningu, ali i određenim najnovijim saznanjima iz stručnog štaba, reprezentacija BiH utakmicu sa Egiptom mogla bi početi u sljedećem sastavu: Begović, Mujdža, Spahić, Bičakčić, Kolašinac, Medunjanin, Salihović, Lulić, Pjanić, Ibišević i Džeko.

Utakmica Egipat – BiH odigrat će se sutra u na stadionu Tivoli u Innsbrucku, sa početkom u 18.30 sati, a kako tvrde organizatori susreta, zanimanje bh. navijača za meč je veliko. Pretpostavlja se da će ih biti više od 10.000 na modernom sportskom izdanju kapaciteta 18.000 sljedećih mjesta.

833 Posjeta 1 Posjeta danas