Završeno postavljanje pločica s kućnim brojevima u Ljubuškom

Općina Ljubuški obavještava sveukupnu javnost kako je na užem urbanom području općine Ljubuški (naseljeno mjesto Ljubuški i dijelovi naseljenih mjesta Humac, Pregrađe, Hrašljani i Mostarska Vrata) završeno postavljanje pločica s kućnim brojevima dodijeljenih Rješenjem Službe za stambeno-komunalne i inspekcijske poslove sukladno Odluci o nazivima i označavanju ulica, trgova, parkova i označavanju objekata brojevima na području općine Ljubuški. (Službeni glasnik općine Ljubuški”, broj 1/16, 3/17 i 7/17).

Svi oni koji nisu preuzeli Rješenje kojim se utvrđuje kućni broj za njihov objekt isti mogu preuzeti u zgradi Općinske vijećnice, ured broj 1.

Također, svi oni koji žive na području koje je numerirano, a nisu dobili pločicu s kućnim bojem isto mogu prijaviti na gore navedenoj adresi kako bi dobili rješenje i kućni broj. Isto vrijedi i za vlasnike i korisnike poslovnih prostora i zgrada.

Potrebno je naglasiti kako je Rješenje kojim se utvrđuje kućni broj potrebno prilikom izdavanja uvjerenja i dokumenata iz nadležnosti CIPS-a, MUP-a ZHK.

Za dodatne informacije možete se obratiti na kontakt tel.: 039/835-554

Izvor: Općina Ljubuški

Radio Ljubuski

1551 Posjeta 1 Posjeta danas