Auto Centar Zelić – Rent-A-Car

Poštovani posjetioci, u našoj ponudi možete pronaći različite putničke automobile za iznajmljivanje za svačije potrebe, koji su na raspolaganju 24 sata dnevno.

Automobili su uredno održavani, servisirani od ovlaštenog servisa, visokih higijenskih standarda. Sva vozila su klimatizirana, posjeduju alarm te full Kasko osiguranje.

Za potrebe klijenata isporučujemo vozila na željene lokacije u zavisnosti od potrebe klijenta. Našim stalnim korisnicima i poslovnim partnerima nudimo mogućnost sezonskog i vansezonskog popusta.

S poštovanjem,

JOSIP  063-202-000
Auto Centar Zelić


IZNAJMLJIVANJE AUTA

RENT-A-CAR ZELIĆ D.O.O. LJUBUŠKI FIRMA KOJA SE BAVI SA IZNAJMLJIVANJEM AUTOMOBILA. U VOZNOM PARKU RENT A CAR A NALAZI SE VELIKI IZBOR RAZLIČITIH AUTOMOBILA.GARANTOVANA REDOVNIM SERVISIM PREGLEDIMA OD OVLAŠTENIH SERVISA. VISOKIH HIGIJENSKIH STANDARDA I SA PREĐENOM KILOMETRAŽOM DOZVOLJENOM PO EUROPSKIM STANDARDIMA.VOZILA SU OSIGURANA SA KASKO OSIGURANJEM,DODATNOM OPREMOM ZA SVE VREMENSKE USLOVE,KLIMATIZIRANA TJ.U SVAKOM SMISLU TEHNIČKI ISPRAVNA.

VOZILO SE IZNAJMLJUJE LICIMA STARIJIM OD 21- GODINU KOJI VOZAČKU DOZVOLU POSJEDUJU NAJMANJE DVIJE GODINE,NAŠA VOZILA POSJEDUJU ZELENU KARTU,KASKO OSIGURANJE.MOGUĆA DOSTAVA VOZILA NA ŽELJENU ADRESU NPR.NA SVE AERODROME (BIH,HRVATSKA). IZNAJMLJENIM VOZILA DOZVOLJEN JE PRELAZ GRANICE PREMA SVIM ZEMLJAMA EUROPSKE UNIJE KAO I U ZEMLJI U REGIONU KOJE NISU ČLANICE EU ALI UZ PREDHODNU SUGLADNOST RENT A CAR AGRENCIJE.