Humanitarna pomoć za 300 ugroženih ljubuških obitelji

Udruga mladih Agape iz Ljubuškog proteklih tridesetak dana provela je svoju tradicionalnu humanitarnu akciju “Reakciju” u kojoj su aktivisti te udruge pokucali na više od 300 vrata tijekom proteklih blagdana.

Akcija je završila prije nekoliko dana, a prikupljeno je više od 35.000 maraka koje su na različite načine donirane socijalno ugroženim obiteljima na području Ljubuškoga.

Udruga mladih Agape uputila je zahvale svim donatorima koji su podržali akciju, kao i volonterima koji su sudjelovali u realizaciji ove velike humanitarne akcije.

Reporterka BHRT-a Ivana Vidmar napravila je dva kratka priloga o njima.

Dok naši volonteri obilaze naše sugrađane, došlo je vrijeme da pričamo i o brojkama. Veličina ovog projekta se najbolje doživi kad je prikažemo kroz novac. Ukupno smo prikupili 35.900 maraka od čega su 6.250 maraka donacije sponzora, a 29.650 promet humanitarnog sajma. Donacije u robi su za 1.500 maraka veće nego prethodnih godina te je putem akcije “Kupi paket i pokaži svoj humanitarni karakter” prikupljeno paketa u vrijednosti tisuću maraka, istaknuli su iz ove udruge.

BHRT

Ljubuski.net

1068 Posjeta 1 Posjeta danas