Ljubusaci proradili!

Metaforično rečeno, portal ljubusaci.com je opet u funkciji. Portal je bio nedostupan, zatvoren zbog promjene servera i hostinga, tehničke stvari. Nadajmo se da će ova promjena poboljšati rad i pristupnost portalu i da zadugo neće trebati neka veća promjena. Ali u modernom tehničkom svijetu se nikad ne zna, a mi smo samo male sitnice u globalnoj tehnologiji. Neke stvari ne zavise od nas, često smo imali napade „hakera“, ali sve se prebrodilo.

U vrijeme stanke portala dobili smo bezbroj poziva, poruka i upita „Šta se dešava s našim sajtom?“ Neki su se ozbiljno zabrinuli za budućnost sajta.

Zahvaljujemo svima na brizi, podršci i pažnji, raduje nas činjenica da mnogi žele da portal i dalje postoji i da je postao dio njihove svakodnevice, aferim. To nam daje vjetar u leđa i u jedra, pa da plovimo zajedno još puno godina.

Zahvaljujemo Kemi, Halidu, Nihadu, Anti, Maliku, Ameli, Muji, Admiru…i ostalima na brizi i pozivima. Posebno moram spomenuti Dervišu, ljubušanku u Parizu koja je naš vjerni, svakodnevni čitalac i kojoj je portal nedostajao ovih dana, kao jutarnja kahva. Pozdrav i selam ljubuškoj parižanki, želimo joj dug, sretan i zdrav život zajedno s najmilijima, kao i svim našim dobrim ljubušacima i prijateljima, aBd.

U zdravlju nam zajedničko čitanje

Dobrodošli

1906 Posjeta 1 Posjeta danas