Bh. stručnjaci razvili formulu za napitak novog vremena

sultan-cola

   Sultan Cola je nesvakidašnje gazirano piće, koje objedinjuje modernu tehnologiju zapada i duh orijenta, a djelo je bh. stručnjaka iz dijaspore sa internacionalnim znanjem i iskustvom.

U motu “Svaki korak nazad prema prirodi je korak naprijed prema zdravoj budućnosti” se i ogledaju svojstva Sultan Cole, koja se puni jednom od najkvalitetnijih prirodnih mineralnih voda Austrije, sadrži visok procenat čorokota i prirodnu aromu.

Sultan Cola ne sadrži sastojke dobijene hemijskim preradama tkiva životinjskog porijekla niti se u njoj mogu naći tragovi alkohola, što joj je omogućilo dobijanje halal certifikata, a kompletan proizvodni proces ovog pića se odvija u Austriji, pod veoma zahtjevnim standardima EU tržišta.

Dio ove uspješne ekipe su Adnan Bajrić i Nedžad Mušić, koji se bave promocijom i distribucijom ovog napitka na bh. i regionalnom tržištu.

Sultan Cola je pored EU i BiH odnedavno dostupna i u  Australiji, a za očekivati je da će se, s obzirom na pozitivan eho i potražnju, uskoro naći i na mnogim drugim tržištima širom svijeta.

Sultan Colu već možete dobiti u mnogim elitnim ugostiteljskim objektima, marketima, benzinskim pumpama Zeničko-dobojskog, Sarajevskog i Unsko-sanskog kantona. Već su je probale mnoge javne ličnosti: sportisti, glumci, političari i dr, te su izrazili oduševljenje i preporuke drugima. Naručite Sultan Colu i osjetite zašto BiH ima potencijal da spoji Istok i Zapad.

728 Posjeta 1 Posjeta danas