ČESTITKA ZA „ZLATNI PIR“RUŽICE(CICE) I ANTE GRANIĆA

cica

AnteGranic

Čitajući tekstove našeg kolumniste profesora Ante Granića uočili smo da su Cica r.Kramar i Ante Granić zaključili brak na današnji dan-10.03.1965 godine u Sarajevu!

Da bi učvrstio svoju ljubav prema Cici,Ante je doveo dva vjenčana kuma(ViceŠalinović i Hilmiju?Konjhodžića)koji su se potpisali na dokument „vječne ljubavi“.
Ne preostaje nam ništa drugo nego da bračnom paru Granić uputimo iskrene čestitke povodom obiteljske radosti,koju će Cica i Ante podijeliti sa svojom djecom,unucima,rodbinom i prijateljima.
Radosni smo i mi koji predstavljamo web stranicu ljubusaci.com i što smo dio njihove sreće!
Cica i Ante su sjedinjeni u ljubavi 18 262.dana.Malo je danas takvih rekorda,jer ritam života mnoge ne dovede do ovakve obljetnice(smrt bračnog druga,rastave brakova itd).

Cica i Ante mogu biti simbol nerazdvojivosti i međusobne privrženosti.
Želimo ih podsjetiti na legendu iz antičke Grčke.Par Filemona i Baukid su mogli živjeti i kao sluge i kao gospodari.Otvarali su svima vrata i nalazili vremena za ugodne razgovore sa svim ljudima.Zeus ih je nagradio na kraju njihova života i oboje ih pretvorio u istom trenutku u drveće,nju u lipu a njega u hrast.I danas,hiljade godina nakon,negdje u Frigiji stoje priljubljeni jedno uz drugo kao simbol „vječne ljubavi“.
Koliko stvari u Galaksiji i u evoluciji se moralo dogoditi da profesor Ante Granić bude sa nama?
Vjerujemo da je Gospodar poslao Antu Granića našoj web stranici i neka mu Gospodar dozvoli još zdravlja i bistra uma u svojim tekstovima živeći skupa sa izabranicom svoga srca-Ružicom(Cicom) i sa svojom obitelji i rodbinom!
Prost!
www.ljubusaci.com

2405 Posjeta 1 Posjeta danas