PREMINUO LJUBUŠAK ZORAN GRIZELJ, FOTOREPORTER VEČERNJEG LISTA

Zoran

 

 

Tužna vijest zatekla je sinoć brojne kolege i prijatelje, fotoreportere i novinare diljem Hercegovine i svijeta. U 55. godini napustio nas je Zoran Grizelj, fotoreporter Večernjeg lista iz Ljubuškog, suradnik agencije Pixsell, 24sata i brojnih medija u regiji.

Izuzetno predan fotoreporterskom poslu, Zoran je svima bio nezaobilazan sudrug, sugovornik, vodič, pratitelj i učitelj. Bez susreta s njime nitko nije prošao Hercegovinom. Novinarstvo nije doživljavao kao posao, već kao način života. Uvijek je bio na raspolaganju. Pomagao je bezrezervno svima – kolegama, putnicima, nepoznatim prolaznicima, međugorskim hodočasnicima… Iako veteran među fotoreporterima, sa strašću je pratio novitete na fotografskoj sceni. Učio je svakodnevno, uvijek ukorak s novom tehnologijom i trendovima. Velike radne energije, nalazio je motive posvuda ne obazirući se nikada na radno vrijeme.

Bio je velika i široka duša, za prijatelje Švabo, za virtualne prijatelje Foto Zog.

No, neće Zoran samo njima nedostajati. Bez svog vjernog pratitelja i prijatelja ostali su i voljeni mu slapovi Kravice, ptice medarice, ušće Neretve… No, iznad svega, nedostajat će svojoj obitelji, kojom se ponosio, kao suprug, otac i djed. Neka te prati dobro nebesko svjetlo, dragi kolega i prijatelju.

VL, Bolji Ljubuski

FotoZog

Foto Zog

FotoZog3

Foto Zog

FotoZog4

Kate, Foto Zog

Fotozog5

Foto Zog

2002 Posjeta 1 Posjeta danas