Zrna od svatovske pucnjave u Ljubuškom pogodila dječji trampolin i krov od automobila

Iako su devedesete već odavno iza nas u našim krajevima se zna dogoditi da još ponekad čujemo pucnjavu u blizini.

Pretpostavljamo da znate da još uvijek u Hercegovini ima onih svadbi na kojima se puca iz vatrenog oružja. Slavlje je slavlje ali ipak oni koji to čine nisu svjesni na što njihova pucnjava može izići.

pucnjava-zrno_0.jpg

Čitatelji ABCportala iz okolice Ljubuškog su nas kontaktirali te nam proslijedili fotografije od kojih se ježimo. Naime, zadnja dva vikenda u Ljubuškom se pucalo na svadbenim veseljima a ove fotografije pokazuju da se lako moglo dogoditi da život izgube nevini ljudi i još k tomu djeca. Na fotografijama se vide rupe od metaka na jednom dječjem trampolinu na kojem srećom nije bilo djece a na drugim fotografijama je vidljivo da je metak probio krov na automobilu.

Svi oni koji pucaju iz oružja na svadbenim veseljima dovode u opasnost tuđe živote pa bi bilo dobro da razmisle prije pucnjave što se može dogoditi jer posljedice svatovske pucnjave mogu biti kobne po živote ljudi. Metak poslan u zrak će sigurno pasti na zemlju i može pogoditi nekoga i tako mu oduzeti život a onda je sve kasno jer veselje prelazi u žalost.

Izvor: Abcportal.info

Radio Ljubuski

990 Posjeta 1 Posjeta danas