Zahvaljujemo na čestitkama za Bajram

Više ljubuških portala su objavili čestitke za ramazanski Bajram.

Zahvaljujemo se na čestitkama i želimo da se dobrosusjedski / komšijski odnosi nastave na zajedničku dobrobit i za lakši suživot. Nadajmo se skorom normalnom životu i stanju bez ograničenja.

Ljubusaci.com

Radio Ljubuški: Bajram Šerif Mubarek Olsun

Svim vjernicima islamske vjeroispovijesti , posebice našim slušateljima i čitateljima našeg portala, Radio Ljubuški želi sretan Ramazanski Bajram.

 

Neka vam ovo blagdansko vrijeme protekne u miru, sreći, zdravlju i blagostanju, obiteljskom zajedništvu i društvu vaših najmilijih.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Radio Ljubuški

 

Bajram šerif mubarek olsun svim čitateljima IKS portala

Redakcija IKS portala povodom Ramazanskog bajrama svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, posebice našim čitateljima, upućuje iskrene čestitke sa željom da blagdani budu vrijeme mira, zbližavanja, milosti i međuljudske tolerancije, a najviše od svega, da budu provedeni u dobrom zdravlju, obiteljskom zajedništvu i plemenitom darivanju.

 

Svima koji slave ovaj blagdan redakcija našeg portala želi da ga provedu u dobrom zdravlju, obiteljskoj sreći, miru i blagostanju, te da šire ljubav i povjerenje.

 

U nadi da će dani koji dolaze donijeti više radosti i zadovoljstva – Bajram šerif mubarek olsun!

Ljubuški IKS Portal

 

Markotić i Kvesić čestitali Ramazanski bajram, Radio Ljubuški

Povodom nastupajućeg Ramazanskog Bajrama, gradonačelnik Grada Ljubuškog Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Ljubuškog Tihomir Kvesić uputili su čestitku svim vjernicima islamske vjeroispovijesti.

 

“U ime Grada Ljubuškog i osobno, svim vjernicima islamske vjeroispovijesti upućujemo najiskrenije čestitke povodom Ramazanskog bajrama, sa željom da ovaj blagdan provedu u miru, zdravlju i obiteljskom zajedništvu“, stoji u čestitki.

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

GRADONAČELNIK Vedran Markotć

PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA Tihomir Kvesić

Izvor:ljubuski.ba

 

Paraglajding Ljubuški:

Svim dragim ljudima koji slave, Paragliding Ljubuški želi sretan Bajram.

 

1762 Posjeta 1 Posjeta danas