Pokrenuta akcija prikupljanja pomoći za obitelj iz Ljubuškog

Ljubušanka Ana Tolj pokrenula je akciju prikupljanja pomoći za svoje sugrađane koji su u potrebi. Riječ je o peteročlanoj obitelji s troje djece, od kojih jedno boluje od cerebralne paralize.

Kako Tolj ističe na svom Facebook profilu, došla je na ideju da prikupi novac koji bi se upotrijebio za unutarnje i vanjske radove na kući, ali i za hranu i potrepštine.

Svi koji želite sudjelovati u ovoj akciji i donirati novac, možete to učiniti putem računa: HR4624070003207076372 OTP banka, paypal anatolj170299@gmail.com ili osobno donijeti u prostorije auto salona Premium Ljubuški kod kružnog toka na istočnom ulazu u grad.

Ana Tolj : “Sjećate se kako smo pomogli obitelji Boras? Idemo opet isto😁u pitanju je peteročlana obitelj iz ljubuške općine, imaju troje djece od kojih jedno ima poteškoće u razvoju (cerebralnu paralizu) i trebaju našu pomoć! Ja sam došla na ideju da sakupim novac od kojeg bi uradili nešto na kući, barem izvana stavili zaštitu, wc koji nemaju u kući (tuš kabinu itd -nemaju ništa osim šolje) i od ostatka bih kupila hrane/potrepština/odjeće u dogovoru s majkom. Svi koji želite sudjelovati i pomoći novčano – javite mi se . Neću objavljivati slike djece jer dvije curice idu u školu i ne želim da ih djeca krivo gledaju ili da se cure stide. Ukoliko netko želi znati o kome se radi, mogu vam preko poruka reći kako bi bili sigurni da novac ide u prave ruke, ali svi koji ste već pomagali preko mene ste sigurni u to. Hvala💗”

Ljubuski portal

 

 

 

1361 Posjeta 1 Posjeta danas