Edin Ramić, federalni minisar raseljenih osoba i izbjeglica u posjeti Ljubuškom

Nakon sastanka federalne Vlade koja je danas održana u Mostaru, odmora za Edina Ramića, ministra raseljenih osoba i izbjeglica, nije bilo. On je sa suradnicima stigao u Ljubuški gdje se u zgradi Gradske uprave sastao s čelnicima grada Ljubuškog.

Uz gradonačelnika Vedrana Markotića i predsjednika gradskog vijeća Tihomira Kvesića na sastanku su bili i predstavnici Islamske zajednice iz Ljubuškog na čelu sa Šemsom ef. Germićem glavnim ljubuškim imamom, te ravnatelj Centra za socijalni rad Viktor Grbavac.

Razgovaralo se o aktivnostima koje zajedno provode Grad Ljubuški i federalno ministarstvo kojem je gospodin Ramić na čelu. Riječ je, uglavnom, o aktivnostima i radovima na Gornjem gradu, ali i pomoći osobama koje su u potrebi.

Gradonačelnik i ministar sa suradnicima su nakon sastanka posjetili Gornji grad gdje je u planu izgradnja Kulturnog centra koji će uz Grad Ljubuški sufinancirati i federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica. Ove aktivnosti samo su nastavak dobre suradnje ovih institucija posljednjih godina, a poziv članovima Islamske zajednice je u cilju što većeg javljanja na natječaje koje raspisuje ovo ministarstvo.

Poslušajte što su ovom prigodom kazali gradonačelnik Markotić i ministar Ramić

Mile Kraljević/Radio Ljubuški

1605 Posjeta 1 Posjeta danas