HDZ BiH žurno mora napraviti odmak od Poskoka ukoliko želi ostati vodeca stranka bh Hrvata

poskok-info

Udbaško-pederski portal u vlasništvu Ivana Šušnjara, a iza kojega stoji šef UDBA-e Stanko Colak, inace Širokobriježanin stacioniran na dugogodišnjem radu u Beogradu, vec godinama potpaljuje vatru medu bh Hrvatima, a posebno tijekom proteklih tjedan dana kako su se u Mostaru dogodili masovni prosvjedi, a usljed toga i huliganski izgredi prilikom cega su uništene i zapaljene neke od zgrada institucija vlasti, kao i dviju politickih stranaka, te na taj nacin pokušava još više uvuci napetost medu bh Hrvate, do krajnjih granica iz zavaditi, a posljedica cega je i brutalno premlacivanje profesora Josipa Milica, celnog covjeka Unije nezavisnih sindikata Federacije BiH.

Nažalost, uredivackom politikom tog udbaškog portala Poskok.info nitko se još nije poceo ozbiljnije baviti, iako je jako dobro znano da se duže vrijeme financiraju novcima Milorada Dodika (putem Rajka Vasica) i nekoliko hercegovackih firmi koje su u rukama ovdašnjih udbaša i udbaških sinova, a kojima uopce nije stalo do formiranja Treceg entiteta, kako povremeno ovaj udbaški portal pokušava docarati javnosti, jer njihov interes ima sasvim drugacije obrise u odnosu na stvarne želje dobrog dijela bh Hrvata.

Dvocijevka od Posušja

Ovim putem apeliramo nadležnim institucijama da se što skorije ozbiljnije pozabave problemom koji proizlazi iz uredivacke politike spomenutog portala koji se dakle masno placa iz Banja Luke i Beograda, sve s ciljem kako bi Hrvate i Bošnjake uvukao u rat poput onog pocetkom 90-tih kada je UDBA na prostoru Središnje Bosne istu vecer kreirala zlocine u selima Ahmici i Uzdol, te ova dva naroda uvukla u rat zbog cega ti oni ispaštaju i dan danas i zbog cega ce još dugo ispaštati, pa zamislite koliko bi nesagledive posljedice mogle tek biti u nekom novom ratu ovih dvaju naroda?

Prizivaju to u Beogradu, cisto zbog opstanka Republike Srpske, a to žele i celnici pojedinih bošnjackih i hrvatskih politickih stranaka kojima naravno “komanduje” beogradska politika na celu sa spomenutim Stankom Colakom.

U sve se ukljucila i sve jaca LGBT zajednica na Balkanu, a o cemu svjedoce i posljednji medijski napadi Ivana Šušnjara, medu prijateljima poznatog po nadimku “Dvocijevka”, i ostalih procetnicki orijentiranih piskarala iz reda hrvatskog naroda na racun dr. Željke Markic tijekom njezinog posjeta Mostaru i Hercegovini.

Najveca šteta po HDZ BiH

Poskok i slicni “glasnici proljeca” raširenih ruku docekuju u Hercegovini udbaše Tomislava Karamarka i Zorana Milanovica, dok u što ružnijem svijetlu nastoje predstaviti ili bolje receno popljuvati dr. Željku Markic, koja je vjerojatno nakon samog dr. Franje Tudmana najviše napravila za Hrvate u domovinskoj i iseljenoj Hrvatskoj spasivši posljednjim Referendumom BRAK kao zajednicu muškarca i žene, a nikako pedera i lezbijki.

Spomenuti Šušnjar je na javnoj tribini dr. Željke Markic u kripti ispod crkve Svetog Petra i Pavla u Mostaru pokušao isprovocirati dr. Markic bolesnim pederskim primjerima kako i medu homoseksualcima ima kvalitetnih i ucenih ljudi, no ostao je samo na pokušaju, jer ga je svojim odgovorima na kulturan nacin ismijala i dr. Markic, kao i prepuna dvorana.

Nažalost, živimo u jednom tragikomicnom vremenu gdje se bolesne vrijednosti sve više propagiraju i guraju u prvi plan ispred iskonskih kršcanskih i ljudskih vrijednosti, pa da ne bi bilo za sve kasno i na ovaj nacin skrecemo pozornost na ozbiljnost jednog ovakvog problema, a celnicima HDZ-a BiH kao celnoj stranci medu bh Hrvatima sugeriramo da žurno nacine javni odmak od uredivacke politike cetnicko-pederskog Poskoka pošto dobar dio javnosti u Hercegovini ovaj portal poistovjecuje s HDZ-om BiH, medutim mi smo uvjereni kako usprkos mnogim promašajima HDZ-ove politike još uvijek postoje velike razlike izmedu njih kao stranke koja ima najveci utjecaj medu bh Hrvatima i Poskoka koji nije ništa drugo nego istinsko medijsko ruglo u cetnicko-pederskim rukama, ali nažalost na hrvatskom jeziku.

JAVNO.ba

1508 Posjeta 1 Posjeta danas