Rock grupa “Nešto između” osvojila prvo mjesto publike na ovogodišnjim Melodijama Mostara

 

rokeriRock grupa „Nešto između“ izvela je na ovogodišnjim Melodijama Mostara svoju novu autorsku pjesmu pod nazivom „Ti nisi tu“ i osvojila prvo mjesto publike.

Pjesma je vrlo dobro slušana za kratko vrijeme prije Melodija Mostara, a na samim Melodijama momci su dobili gromoglasan pljesak i ovacije za pjesmu i za samu izvedbu.

 

Prošle godine su na Melodijama dobili drugu nagradu publike, a već ove godine Prvu Nagradu što je pokazatelj da su na dobrom putu, da rade dobre stvari, te da je vrijeme da pokušaju nešto više uraditi i izvan Hercegovine. Imaju dosta veliku podršku od svojih fanova koji ih prate na nastupima i koji prate sve što rade, pa im se momci iz grupe i ovim putem zahvaljuju na podršci.

To im je, kažu, samo poticaj za rad na njihovim pjesmama i uvjereni su da njihove pjesme i stil postaju prepoznatljivi kako u Hercegovini tako i na širem prostoru. Rock polako ali sigurno ponovno osvaja našu scenu što je dečkima iz benda vrlo drago. Naglašavaju kako im je posebno drago što su se ljudi napokon zasitili narodnog melosa, za koji kažu, da ga ne mogu ni nazvati narodni,  jer sve što mladi slušaju po većini klubova su hitovi koji traju po jednu sezonu, a mnogi i manje. Nadaju se da ponovno dolaze bolja vremena za rock and roll i da će i oni dijelom doprinijeti tome da mladi slušaju kvalitetnu glazbu kao što je rock and roll, kažu nam dečki iz grupe.

U telefonskom razgovoru za Radio Ljubuški menager grupe Željko Rupčić Crni još jednom se u ime cijele ekipe Rock grupe Nešto Između zahvaljuje svima onima koji su ih podržali na bilo koji način, ali i našem radiju koji ih prati i podržava cijelo vrijeme.

Autor glazbe: Rock Grupa „Nešto Između”

Aranžman: Josip Joco Vukoja 

Autor stihova: Darko Martinović

Željko Rupčić CRNI 
Manager i promotor grupe

Clanovi grupe: Ante Martinovic, Bruno Vego, Drazen Sego, Emin Anadolac

Radio Ljubuski

Emin

 

 

 

720 Posjeta 1 Posjeta danas