DIANA ZELENIKA KONTRA ČOVIĆEVE POLITIKE: Zastupnica u Parlamentu BiH otvorenim pismom kritizira HDZ-ovu politiku šutnje

Zastupnica HDZ-a 1990 u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH uputilo je otvoreno pismo u kojem pita predstavnike hrvatskih političkih stranaka u BiH zašto šute kada je u pitanju revizija presude po tužbi BiH za genocid protiv Srbije

“Najbliža sam onim komentarima, koji kažu da će sudska presuda, kakva god da bude, biti uvod u kvalitetniji i trajniji mir. Osobno sam spremna prihvatiti svaku presudu Međunarodnog suda, ali šutnju hrvatskih političara iz BiH, nisam nikako u stanju shvatiti”, piše Zelenika.
Zastupnica HDZ-a 1990 poručuje kako netko tko predstavlja hrvatski narod u BiH, kada su aktualne teme vezane za Domovinski rat u pitanju, nikako ne smije ostati bez komentara i mišljenja.
“Gospodo, prijatelji, poštovani branitelji, kako zaboraviti dolazak Nikšićkog i Užičkog korpusa u Mostar, kako zaboraviti napad na hrvatsko selo Ravno, kako zaboraviti prekomjerna granatiranja Mostara i drugih hrvatskih općina, kako zaboraviti progon Posavljaka iz naše, njihove Posavine, kako zaboraviti preko 150 stratišta Hrvata u BiH?”, navodi u svom otvorenom pismu zastupnica Diana Zelenika.

1007 Posjeta 1 Posjeta danas