Razbojnici u fantomkama ženi u Ljubuškom oteli vreću s 200.000 KM

Dvije nepoznate osobe u petak u jutarnjim satima opljačkale su u Vitini kod Ljubuškog A.B. (49) kojoj su ukrali vreću punu novca. Napadači nisu koristili vatreno oružje, već sprej, a spekulira se da je otuđen iznos novca čak oko 200 hiljada KM.Dražen Bošnjak, glasnogovornik MUP-a Zapadnohercegovačkog kantona za Klix.ba kaže kako je petak oko 7:00 sati policija obaviještena da se u mjestu Vitina u Općini Ljubuški dogodilo razbojništvo. 

“Dvije nepoznate osobe prišle su ženskoj osobi A.B. (49) iz Vitine te su uz korištenje fizičke snage i suzavca u spreju istrgnuli vreću u kojoj se nalazio veći iznos novca te su se udaljili s mjesta događaja automobilom Audi crvene boje”, kazao je Bošnjak. 

Vozilo je potom nađeno zapaljeno u mjestu Grabovo Vrilo, na lokalitetu Crkvića strana. 

Pljačkaši su bili maskirani, a nije potpuno sigurno da su oba bili muškarci. Kako mediji saznaju opljačkana je žena vlasnika mjenjačnice u Ljubuškom, a automobil je vjerovatno noć ranije opljačkan u Mostaru. 

Kako sam je kazano, policija traga za pljačkašima i poduzima sve zakonom predviđene mjere.

Klix.ba, Radio Ljubuski

Vijest od jucer:

Audijem ukradenim u Mostaru, u Vitini izvršena pljačka

U Mostaru je u četvrtak prijavljena krađa vozila marke Audi.

“17. siječnja u Policijsku upravu Mostar obratio se D.D. (1955.) i prijavio da mu je od strane nepoznate osobe otuđeno vozilo marke ‘Audi 80’ dok se nalazilo parkirano u Ulici Ante Starčevića”, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije. Sa slučajem je upoznat Odjel krim. policije.

Obzirom da je u petak ujutro izvršeno razbojništvo u Vitini, te da je nakon toga zapaljen Audi, novinari Bljeska provjerili su radi li se o istom automobilu koji je otuđen u Mostaru.

Iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke za Bljesak.info je rečeno kako je vjerojatno riječ o vozilu koje je prethodno otuđeno u Mostaru, te su na njemu bile nepripadajuće registracijske oznake u vrijeme izvršenja razbojništva.

Rade se detaljne provjere kako bi se točno utvrdila poveznica između ‘Teške krađe’ i ‘Razbojništva’.

Izvor: Bljesak.info, Radio Ljubuski

1074 Posjeta 2 Posjeta danas