“Rejjan Skandinavija” – usluge prevoza preminulih

Ponavljamo ranije objavljeni članak o firmi “Rejjan Skandinavija”sa sjedištem u Danskoj. Čini nam se da nisu svi upoznati sa postojanjem i radom navedene firme. Naš ljubušak Ferid Jakić preuzima prevoz rahmetlija/preminulih iz svih zemalja Skandinavije i dijela Evrope. Povoljni uslovi i popust za ljubušake.

Druga prednost je da se ne treba angažovati nikoga drugog u Ljubuškom jer “Rejjan” sve obavi.

“Pogrebno društvo “REJJAN” svoje usluge pruža najsavremenijim pogrebnim vozilima, kojima ćete vaše voljene ispratiti dostojanstveno, kako bi trebao poslednji ispraćaj čovjeka da bude. U dogovoru sa porodicom preminulog, možemo ostati i pružiti neophodnu podršku i ostati u željenom gradu, kako bi obavili transport do mezarja te porodicu poštjedeti dodatnih troškova angažovanjem dodatnog pogrebnog društva u našoj BiH.”

Ranije objavljeno:

Obavijest o novo-registrovanoj firmi:

Naš ljubušak Feđa Jakić je registrovao firmu za usluge prevoza preminulih osoba iz Skandinavije u sve gradove BiH i ex-YU.

„Rejjan Skandinavija“ obavlja usluge prevoza, rješavanje potrebne dokumentacije, organizacija dženaza i ukopa i sve što je neophodno za dostojan posljednji ispraćaj najmilijih osoba.

Kontakt:

Telefon: +45 81715590

Telefon: +45 31717151

E-mail:rejjan7400@gmail.com

6411 Posjeta 1 Posjeta danas