Održana pretpremijera filma “Preko mosta ljubavi” u kojem glumi sedam Ljubušaka

mostljubavi-premijera

Sinoć je u amfiteatru Etno sela u Medjugorju održana pretpremijera filma „Preko mosta ljubavi“ redateljice Kristine Barbarić.
Ova mini pretpremijera bila je samo za glumce ovog filma koji su s velikim uzbuđenjem pratili finalnu produkciju ovog filmskog projekta, prvijenca. Evo što je za naš radio rekla redateljica filma Kristina Barbarić: prošlo je točno godinu dana od snimanja, ja sam iskreno tada mislila da me čeka još koji mjesec posla jer je najteži dio prošao ali na kraju ispada da je snimiti bilo čak najlakše jer onda kreće montaža,u grubo, obrada, postprodukcija itd. Završeno je napokon i ja sam prezadovoljna.
Moram pohvaliti sve glumce i reci da sam preponosna na njih, stvarno su svi dali najbolje od sebe. I meni je srce večeras ispunjeno, ponestaje mi riječi iako ću ponoviti, jako sam ponosna na sve nas i na sve što smo napravili jer je ovo ipak amaterski film. Možda nam tehnika i nije neka al je ljubav velika, to nam je slogan i uistinu je tako jer smo radili s velikom ljubavlju, a kad se nešto radi sa srcem, to mora biti dobro. Nestrpljivo čekamo pustiti film u javnost i to s porukom mladima u BiH da se sve može ako se vjeruje u sebe i ako se fokusiramo na ono što želimo raditi. Sljedeći korak je prijava na Sarajevo film festival. Ukoliko tu ne uspijemo, idemo na druge festivale. Jedno je sigurno, film ne ide u ladicu. Preostaje nam onda iščekivati reakcije publike-kazala je Barbarić.
Podsjetimo, film „Preko mosta ljubavi“ počeo se snimati prije godinu dana. Glumačku postavu čini i sedam Ljubušaka, a oni su Petar Dugandžić, Toni Čolina, Dubravka Mijatović, Anita Šimić, Azer Ajeti, Robert Hodžić i Josip Skoko i njihovi kolege Ante Luburić, Kristijan Pandža, Kristina Barbarić, Miro Šetka, Mirela Šetka, Ivo Jerković, Ante Babić, Ana Marija Marić i Gabrijela Čarapina. Tema je ljubav u podijeljenom Mostaru redateljice Kristine Barbarić.

1072 Posjeta 1 Posjeta danas