Načelnik Barbarić danas primio federalnog ministra Edina Ramića: Obećana pomoć u realizaciji projekata

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić i federalna ministrica kulture i športa Zora Dujmović danas su boravili u Ljubuškom gdje su održali sastanke s načelnikom Općine Nevenkom Barbarićem.

Ministar Ramić je s općinskim načelnikom Nevenkom Barbarićem razgovarao o kandidaturi Općine Ljubuški na nekoliko projekata bošnjačke zajednice koji bi u konačnici trebali pomoći u poboljšanju turističke ponude Ljubuškog, što je jedan od strateških ciljeva naše općine.

Riječ je o projektima obnove Krehića džamije, zatim izgradnje sportskog igrališta u Gradskoj, te sanaciji ceste na području Mjesne zajednice Mostarska vrata.  “Mi ćemo s naše strane nastojati pomoći koliko možemo da sufinanciramo te projekte”, rekao je, između ostalog, ministar Ramić.

Načelnik Barbarić je dodao kako su iskoristili priliku razgovarati i o drugim problemima s kojima se susreće bošnjačka zajednica u Ljubuškom te općenito razgovarati o perspektivi i razvoju općine Ljubuški.

U audiozapisu poslušajte što su danas nakon sastanka rekli načelnik Općine Ljubuški Nevenko Barbarić, federalni ministar Edin Ramić i predsjednik Medžlisa Islamske zajednice Ljubuški Mumin Elezović.

Radio Ljubuški

.
.

 

 

 

http://www.radioljubuski.ba/ljubuski/item/15371-federalni-ministar-edin-ramic-odrzao-sastanak-s-nacelnikom-barbaricem-obecao-pomoc-u-realizaciji-projekata-audio-i-foto.html

1004 Posjeta 1 Posjeta danas