Gradonačelnik Markotić i ministar Ramić potpisali ugovor o sufinanciranju radova na izgradnju kanalizacijske mreže

Gradonačelnik Grada Ljubuškog Vedran Markotić i ministar Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić potpisali su ugovor vrijedan 50.000 KM u svrhu sufinanciranja projekta izgradnje kanalizacijske mreže „Zapadni krak – 1. faza proširenja kanalizacijskog sustava“.

Potpisivanju ugovora, kojim su definirana prava i obveze potpisnika, prethodila je Odluka ministarstva o odobravanju sredstava, a na osnovu objavljenog javnog poziva vezanog za sufinanciranja projekata od značaja za širu društvenu zajednicu.

Grad Ljubuški je već ranije započeo s aktivnostima izgradnje oborinske i kanalizacijske mreže na zapadnoj obilaznici s ciljem sprječavanja nekontroliranog istjecanja nepročišćenih otpadnih voda kojima će značajno unaprijediti i proširiti kanalizacijsku mrežu čime će se povećati kvaliteta života stanovnika.

U tijeku su radovi na izgradnji kanalizacijske mreže zapadni krak, dionica Stari grad – kružni tok te potpuna rekonstrukcija sabirne gradske ulice Dobrovoljnih darivatelja krvi. Navedeni radovi trebali bi biti završeni do kraja mjeseca.

Radio Ljubuski

Izvor:ljubuski.ba

944 Posjeta 1 Posjeta danas