Obilježavanje Dana Armije RBiH

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Centralna manifestacija je otvaranje Šehidske česme u Mahali što je zakazano za 18.00 sati. Također, prigodna manifestacija bit će održana i u mostarskom naselju Opine.

Foto: 24sata.info

 

Sve je spremno za obilježavanje Dana Armije RBiH večeras u Mahali u organizaciji Udruženja ”Sinovi Mahale”. Jutros su članovi tog udruženja zajedno s djecom iz naselja obavili posljednje pripreme i počistili park i plato gdje će se manifestacija održati. Program će početi učenjem Fatihe poginulim borcima Armije RBiH u Podharemu, a potom će uslijediti otkrivanje spomen ploča u znak sjećanja na Azera Huskovića i Enku Salčina.

Centralna manifestacija je otvaranje Šehidske česme u Mahali što je zakazano za 18.00 sati. Također, prigodna manifestacija bit će održana i u mostarskom naselju Opine. Jutros u 10.00 sati je Dan Armije RBiH obilježen i u Stocu u organizaciji Kantonalnog odbora Udruženja maloljetnih dobrovoljaca Armije RBiH HNK gdje je najavljeno da će uskoro biti otvorena spomen soba-muzej u prostorijama Udruženja maloljetnih dobrovoljaca Armije RBiH Stolac.

(24sata.info)

Parada u Bihacu:

241 Posjeta 1 Posjeta danas
Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.