Zahvalnica od familije Lalić

Pri kraju humanitarne akcije za familiju Lalić od srca se zahvaljujem mojim dragim sugrađanima, prijateljima, rođacima koji žive u Norveškoj i drugim zemljama. Od srca zahvaljujem na iskrenoj podršci, telefonom, porukama, emailovima, svima koji su svojim riječima i saosjećanjima iskazali svoju bol za tragično poginulom, mojom voljenom suprugom rah. Elzom.

I ranije kad je trebalo vi u Norveškoj , Švedskoj, Danskoj, Njemačkoj i dalje, rado ste se odazvali  i pomogli joj sakupivši sredstva koja su pomogla da promjeni očnu protezu. Koristim ovu priliku da se zahvalim Udruženju ljubušaka i Sibili Gujić – Bašić,  inicijatorima ove humanitarne akcije. Takodje se zahvaljujem i Faruku Jakiću koji je u Danskoj pokrenuo humanitarnu akciju za Dinu i mene.

Zahvaljujem se redakcijskom kolegiju portala Ljubusaci.com na punoj podršci i pomoći. Puno se zahvaljujem svima ovdje u Ljubuškom koji su lično izrazili saučešće. Bili su to moji dragi susjedi naselja Stube, mnogobrojni poznanici, prijatelji. Zahvaljujem se Dininom  razredniku Radoslavu Bošnjaku koji je doveo čitav razred VIc da podrže svog školskog kolegu i da mu izraze saučešće.

Iskreno se zahvaljujem svima od Sarajeva, Mostara i posebno Ljubuškog koji su došli na posljednji ispraćaj moje drage Elze.

Hvala Vam svima !

Salko Lalić – Caka i Dino Lalić

 

1419 Posjeta 1 Posjeta danas